Hälso- och Livsstilsterapi

 

Rådgivning för hela familjen

Varmt välkommen att börja din resa till ett liv med mer energi och hälsosamma vanor.

Jag ser till helheten och använder mig bland annat av verktyget 10 nycklar samt tung- och ansiktsdiagnostik.
Tillsammans arbetar vi långsiktigt för att stärka upp dig inom de områden där det behövs, det kan vara tex kost och näring, motion och rörelse eller mental träning.
Upplägget är utformat så att du skapar vanor som ger förändring både kortsiktigt och långsiktigt.
Ta första steget idag, boka tid för en Hälso- och Livsstilsanalys – för dig eller för hela familjen – och låt mig inspirera dig till att bli ditt bästa jag

Paketpriser

Hälso- och Livsstilsanalys, första besök, 1,5-2 timmar 1499kr

Vi träffas hemma hos mig (utanför Bjuv) eller via digitalt videomöte.

*Villkor
Paketen gäller inom 1 år. Alla priser inklusive moms. Paketpriserna gäller för en person (kontakta mig för upplägg med Hälso- och Livsstilscoachning för hela familjen) .
Jag har tystnadsplikt och ansvarsförsäkring.

Så här går det till

1. Boka paket

Boka paket via kontaktformuläret. Du får ett hälsoformulär mailat till dig att fylla i före vårt första samtal.

l
2. Få Hälso- och Livsstilsanalys

Utifrån ditt nuläge och dina mål och tillsammans med hälsoformulär, samtal och analys av tunga och ansikte tar jag fram mål och rekommendationer för just dig

3. Coaching mot målet

Dags för dig att agera och genomföra dina mål. Jag finns med och stöttar och peppar dig genom uppföljningar och du kan kontakta mig vid behov.

Vanliga Frågor & Svar

Var sker rådgivningen?
Vi träffas hemma hos mig (utanför Bjuv) eller via digitalt videomöte.
Hur går det till?

Steg 1: Kontakta mig för att boka in ett första samtal, en Hälso- och Livsstilsanalys. Du får ett hälsoformulär mailat till dig att fylla i före vårt samtal.

Steg 2: Första samtalet (1,5-2h), dvs Hälso- och Livsstilsanalysen, vi träffas på plats eller via videosamtal och vi går grundligt igenom hur du mår och lever just nu, en kartläggning av ditt nuläge och önskat läge.

Utifrån ditt nuläge och dina mål och tillsammans med hälsoformulär, samtal och analys av tunga och ansikte tar jag fram mål och rekommendationer för just dig. Vi är alla olika och därmed behöver vi olika saker för att må bra och finna vår balans i livet, därför är det så viktigt med kartläggningen så att vi kan anpassa utifrån dina behov och önskningar för att uppnå mer energi och hälsosamma vanor.

ACTION! Efter första samtalet, Hälso- och Livsstilsanalysen, är det dags för dig att agera och genomföra dina mål. Din resa har bara börjat. Jag finns med och stöttar och peppar dig och du kan kontakta mig vid behov (ingår i alla paket).

Steg 3: Uppföljning/vidare coachning. Vi träffas och går igenom hur det gått med målen och ser var du befinner dig just nu, vi tar fram nya mål och lägger till och/eller justerar.

ACTION! Efter andra samtalet, coachning och uppföljning av mål, är det dags för dig att fortsätta agera och genomföra dina nya mål. Du har nu kommit en bit på din resa och det är bara att fortsätta. Små steg i rätt riktning som tar dig framåt på din hälsoresa. Jag finns med och stöttar och peppar dig och du kan kontakta mig vid behov (ingår i alla paket).

Fortsatta uppföljningar. Vi träffas och går igenom hur det gått med målen och ser var du befinner dig just nu, vi tar fram nya mål och lägger till och/eller justerar.

Antal uppföljningar/cochingtillfällen är individuellt och beror på ditt nuläge, önskat läge samt hur du tar dig ann dina mål.

Vid rådgivning kan du få rekommendationer om näringstillskott. Jag har noga valt ut produkter som ger resultat, håller högsta kvalité och innehåller rena ingredienser. Jag samarbetar med följande butiker som säljer de produkter jag rekommenderar

Recensioner

Hälso- och Livsstilsterapi

"Jag upplevde att Lindas hälso-och livsstilsanalys var grundligt genomförd och att den gav mig tydliga riktlinjer för hur jag kan ändra på mina vanor i vardagen för att uppnå större balans i livet – både fysisk och psykisk. Att Linda utgick från ett helhetsperspektiv, där alla möjliga komponenter (s.k. nycklar) räknas med i analysen, underlättade förståelsen för hur mina hälso-och livsstilsmönster faktiskt ser ut och hur de kan förändras. Jag rekommenderar varmt Lindas hälso-och livsstilsanalys, då den hjälpt mig skapa och uppnå realistiska mål för ökad livsbalans!"

Erika

Senaste i bloggen

Andas in – andas ut

Andas in – andas ut

Andas in – andas ut. Blunda och bara ta ett djupt andetag. Upprepa så många gånger som behövs. Så enkelt och helt gratis kan du ta en paus och fylla på med mer energi. Testa! Tänk på att andas in och ut genom näsan och ta djupa andetag. Vill du ha hjälp med hälso- och...

läs mer
Tips till frukost och mellis

Tips till frukost och mellis

3 av våra favoriter till frukost eller mellis Brukar ni äta samma frukost eller har ni olika varje dag? Jag är själv så att jag gärna äter samma frukost varje dag under en lång period, jag tycker det är skönt att inte behöva tänka så mycket på vad jag ska göra på...

läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Få nyheter, schema och erbjudanden via e-post