Om Linda

Barnyogaledare & Hälso- och Livsstilsterapeut

 

Hej! Jag är Linda Ydén

Barnyogaledare & Hälso- och Livsstilsterapeut

Det är jag som driver Lindas Barnyoga. Jag är 39 år och mamma till Amanda 9 år och Matilda 7 år.

Jag brinner för att hjälpa barn och föräldrar till ökat välmående med mer energi och livskraft. Min egen resa till att må bra inifrån och ut började när mina barn föddes och dom är min största drivkraft och inspiration.

Barnyogan hittade jag när jag och barnen var på sagoyoga på biblioteket och kort där efter gick jag min första utbildning. Jag tycker det är så roligt att hålla barnyogapass, fantasi, skratt och glädje tillsammans med massa härliga och nyfikna barn – underbart!

Vi vuxna är förebilder för våra barn men samtidigt kan vi lära oss så mycket av barnen, på det sättet är även dom förebilder för oss. Jag älskar att göra saker med och för barnen, det finns en sådan kraft och lärdom i att göra det tillsammans.

Att må bra omfattar så mycket och därför gäller det att ta små, små steg, ett steg i taget, för att uppnå önskad hälsa och energi.

Med rätt kunskap och rätt verktyg är det möjligt – jag ser fram emot att få ta del av din familjs resa till välmående – med barnyoga, rörelseträning och hälso- och livsstilscoachning med verktyget 10 nycklar.

Min approach & värderingar

Med glädje och trygghet guidar jag barn och ungdomar under yogan och rörelseträningen. För de yngre barnen blir det mycket bus och saga för att locka med dem och göra yogapasset kul. För de äldre barnen är yogan fortfarande baserad mycket på att använda fantasi i de olika positionerna. Och för tonåringarna ligger fokus på att på ett mer medvetet sätt hitta redskap för återhämtning.

Vi gör andningsövningar och yogapositioner anpassat för ålder, varje yogapass avslutas med härlig avslappning – uppskattat och älskat av alla åldrar.

För mig är det viktigt att alla barnen känner sig sedda och trygga under yogapasset.

Med hälso- och Livsstilscoachning lägger jag stor vikt vid vad som är viktigt för just dig och din familj, vi är alla olika och vägen till våra önskade mål är därmed olika. Jag utgår alltid från ett holistiskt synsätt med hjälp av verktyget 10 nycklar där alla delar är lika viktiga.

Min erfarenhet

  • Barnyogakurser för barn 3-15 år
  • Sagoyoga på bibliotek
  • Hälsodagar på skola
  • Egen livsstilsförändring

Mina utbildningar

  • Barnyoga 3-10 år, veckokurs med Anna Andrén, Neoteric AB
  • Yoga i förskolan med Anna Andrén, Neoteric AB
  • Hälso- och Livsstilsterapeut – Holistic Health Academy
  • Terapeutisk Barnyoga grundkurs, 3-12 år, Yogabolaget Kids
  • Terapeutisk Barnyoga fördjupningskurs, Yogabolaget Kids
  • Tonårsyoga grund Yogaträdet

Recensioner

Föräldrar Älskar Barnyoga

"Tack för att du är så mån om mina barn"

Förälder

"Rekommenderas varmt! Min son 4,5 år har lärt sig flera yogaställningar och övat upp balans och koncentration. Allt sker med otroligt lyhörda och engagerade yogaläraren Linda"

Marie-Louise

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Få nyheter, schema och erbjudanden via e-post