Skolstart, höst i luften och snart börjar även höstens barnyogakurser. Med yoga, andning och avslappning har vi en härlig yogastund tillsammans där barnen får återhämtning, samtidigt som dom övar på fokus, koncentration och på att bara vara bra precis som man är.
Ett yogapass för 3-6 år varar cirka 40 minuter och det finns 12 platser i varje grupp. Passen är olika från gång till gång men följer samma struktur, vi andas tillsammans, vi är på yogaäventyr tillsammans med vår yogakompis humlan Hanna och vi avslutar äventyret med härlig avslappning under en filt. Allra sist sjunger vi tillsammans. Vi fokuserar på glädje, lekfullhet och på att använda vår fantasi.
För 7-12 åringar varar yogapasset 60 minuter. Vi fokuserar på andning, återhämtning genom olika yogapositioner och avslappning, barnen älskar avslappningen under en filt. Vi pratar kring olika teman för att stärka självkänslan. Allra sist sjunger vi tillsammans. 
Att beskriva yogapassen med ord känns svårt, yoga med och för barnen är så mycket mer.

Inför varje yogakurs finns möjlighet att prova på kostnadsfritt först, tisdag 27 aug i Helsingborg och måndag 9 september i Åstorp.
Kurserna börjar veckan efter och information och anmälan till både prova på tillfällena och kurserna finns här. Varmt välkomna!

Frågor eller funderingar? Kontakta mig gärna <3